Corneliani Su Misura

 

Kwaliteit is een kwestie van perceptie. Wij spreken over kwaliteit voor een ervaring die ons leven beter maakt. Daarom is Corneliani een manier van leven. Cornelian heeft nog nooit trends gevolgd, ze hebben ze geïnitieerd en ze teruggebracht naar een tijdloze elegantie. Corneliani staat de man toe het beste van de Italiaanse cultuur uit te drukken!

CornelianiCornelianiCorneliani


Corneliani's op maat gemaakte service is een unieke ervaring. Een ervaring die, net als zijn creaties, je elke dag begeleidt, voor elke draagmoment. De op maat gemaakte service van Corneliani weerspiegelt een levensstijl en geeft de wereld het Italiaanse "savoir-vivre".

Genieten

Naast het produceren van elegante en verfijnde herenkleding, biedt de op maat gemaakte kleermakerservice van Corneliani u de kans om van de mooie momenten van het leven te genieten. De natuurlijke complexiteit van het kleermakersproces gaat verder dan de ervaring van drie weken en begeleidt u dag in dag uit, en geeft vorm aan de toekomst door middel van alledaagse elegantie. "LAAT UW STIJL GEWAARBORD ZIJN"

Leef!

Corneliani bestaat niet alleen, Corneliani leeft! Met elegantie en verfijning geeft de op maat gemaakte service nieuw leven en maakt elk moment van uw leven memorabel. De op maat gemaakte service is niet beperkt tot het maken van herenkledingstukken met grote draagbaarheid, maar bovenal kleding die geschikt is voor het dagelijks leven. Welke activiteit u ook doet en waar u ook gaat, elk moment zal worden gekenmerkt door uw natuurlijkheid en discrete elegantie. De op maat gemaakte service biedt u de zekerheid van een levendig leven met elegantie in vrijheid. 

Afspraak maken?

Interesse in maatwerk van Corneliani? Maak nu een afspraak bij Romeyn Tailors. Kom gerust langs voor meer informatie of bel direct voor een afspraak 0342-452954 of stuur een mail naar barneveld@romeyntailors.nl.