Corneliani Su Misura

 

KWALITEIT IS EEN KWESTIE VAN PERCEPTIE. WIJ SPREKEN OVER KWALITEIT VOOR EEN ERVARING DIE ONS LEVEN BETER MAAKT 

Daarom is Corneliani een manier van leven. Corneliani heeft nog nooit trends gevolgd, ze hebben ze geïnitieerd en ze teruggebracht naar een tijdloze elegantie.

CORNELIANI STAAT DE MAN TOE HET BESTE VAN DE ITALIAANSE CULTUUR UIT TE DRUKKEN.

Het resultaat is een perceptie waarvan we trots zijn. Een merk dat altijd trouw aan zichzelf en zijn oorsprong is gebleven, in staat om Savoir-Faire tot bloei te brengen in de Savoir-Vivre, klaar om te evolueren met behoud van een rode draad die zijn kleding, elegantie en kwaliteit nooit in de steek laat.

Corneliani

In Mantova, een karakteristiek dorp in Italië, geeft Corneliani leven aan een van de meest innovatieve en productieve sectoren van Italië: het kleermakersvak.

Corneliani combineert kwalitatieve stoffen met de eigen expertise in het ‘speciaal snijden’ van de stoffen. Hierdoor wordt het ultiem passende kostuum gecreëerd. Het karakteristieke proces van een kostuum maken - van het knippen van de stoffen tot het afwerken van de details - wordt grotendeels met de hand uitgevoerd. De kostuums en colberts van Cornliani bekleden dan ook een prominente plaats binnen de confectie.

Bij Romeyn Tailors vind je naast Confectie en Corneliani ID ook Corneliani Su Misura, de maatwerk kledinglijn van Corneliani, waarbij luxe en comfort de steekwoorden zijn.


Su Misura - Op Maat

Corneliani's op maat gemaakte service is een unieke ervaring. Een ervaring die, net als zijn creaties, je elke dag begeleidt, voor elke draagmoment. De op maat gemaakte service van Corneliani weerspiegelt een levensstijl en geeft de wereld het Italiaanse "savoir-vivre".

 

Kleermakers

De op maat gemaakte kleermakerservice van Corneliani is uniek en authentiek, een verfijnde ervaring van drie a vier weken, geperfectioneerd in de "savoir-faire" van generatie op generatie en ontworpen om uw leven te verbeteren. De gehele procescyclus, die 150 stappen en 27 fasen van handwerk omvat, put natuurlijk uit de enorme knowhow van Cornelian. "MET ZORG GEMAAKT OM ZICH AAN UW LEVENSSTIJL AAN TE PASSEN" Met een selectie van meer dan 750 verschillende stoffen en kleuren, is Corneliani's op maat gemaakte service gecreëerd om Zich aan te passen aan elk moment van je leven, dankzij het brede scala van keuzeopties in pakken, jassen, jassen, broeken en vesten, allemaal strikt gemaakt met de hand, in Mantua.

Genieten

Naast het produceren van elegante en verfijnde herenkleding, biedt de op maat gemaakte kleermakerservice van Corneliani u de kans om van de mooie momenten van het leven te genieten. De natuurlijke complexiteit van het kleermakersproces gaat verder dan de ervaring van drie weken en begeleidt u dag in dag uit, en geeft vorm aan de toekomst door middel van alledaagse elegantie. "LAAT UW STIJL GEWAARBORD ZIJN"

 

Leef!

Corneliani bestaat niet alleen, Corneliani leeft! Met elegantie en verfijning geeft de op maat gemaakte service nieuw leven en maakt elk moment van uw leven memorabel. De op maat gemaakte service is niet beperkt tot het maken van herenkledingstukken met grote draagbaarheid, maar bovenal kleding die geschikt is voor het dagelijks leven. Welke activiteit u ook doet en waar u ook gaat, elk moment zal worden gekenmerkt door uw natuurlijkheid en discrete elegantie. De op maat gemaakte service biedt u de zekerheid van een levendig leven met elegantie in vrijheid.

 

AFSPRAAK MAKEN

Interesse in maatwerk van Corneliani? Maak nu een afspraakbij Romeyn Tailors.

Kom gerust langs voor meer informatie of bel direct voor een afspraak 0342-452954 of stuur een mail naar barneveld@romeyntailors.nl.