Eduard Dressler maatpakken & -jasjes

 
 
MADE TO MEASURE

UNIEK OP MAAT GEMAAKT

Ben je op zoek naar iets speciaals en waardeer je een moderne, mannelijke stijl op het hoogste niveau? Dan zal de Made to Measure Service van EDUARD DRESSLER u inspireren. Ervaar het onbeschrijfelijke gevoel van een perfect pak, dat is vervaardigd volgens uw individuele wensen.

 
 
 
 

Tientallen jaren van knowhow en de ontwikkeling van traditionele aanpassingen onderscheiden EDUARD DRESSLER vanwege hun onvergelijkbare kwaliteitsnormen. Nauwkeurige werkstappen en de perfecte snit staan garant voor een onbeschrijflijk licht draaggevoel. Het hangt allemaal af van de gevoelige details die gepaard gaan met compromisloze passie bij EDUARD DRESSLER.

 
 
 
 

Unieke uitstraling en persoonlijke stijl. Van Slim Fit tot Comfort Fit, EDUARD DRESSLER biedt een verscheidenheid aan fits en modellen om uit te kiezen, die kunnen worden aangepast met een verscheidenheid aan revers- en pocketvormen, voeringen en vele gedetailleerde oplossingen. Een selectie van meer dan 300 beste stoffen van de beste weefsels in Italië, zoals Loro Piana en Barberis, maakt de selectie van de buitenstof tot een waar genoegen. U wordt uiteraard persoonlijk en competent ondersteund door de vakmensen van Romeyn Tailors.

 
 
 
 
 
 
 
 

Ontwerp uw unieke, slimme zakelijke look die perfect bij uw stijl past.

 

 

Je creativiteit kent geen grenzen. Kies je pasvorm met verschillende pasvormpatronen.

 
 
 

Kies na het kiezen van de buitenste stoffen de fijne details die uw pakken zo uniek maken. Er zijn verschillende dessins voor de voering en een select aantal mooie knoppen om uit te kiezen.

 
 
 
UNIQUELY
TAILORED
 
 
 
 

De look kunt u afronden met contrasterende knoopsgaten en een gekleurd kraagvilt onder de kraag.

 
 
 
 

Uiteraard wordt uw pak voorzien van uw persoonlijke initialen.

 
 

AFSPRAAK MAKEN

Interesse in een kostuum of jasje van Eduard Dressler? Maak nu een afspraak bij Romeyn Tailors.

Kom gerust langs voor meer informatie of bel direct voor een afspraak 0342-452954 of stuur een mail naar barneveld@romeyntailors.nl.