Blijf op de hoogte van acties en meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
Uw naam

Vul hier uw voornaam in.

Uw email adres

Vul hier uw e-mail adres in.

Inschrijven

The Gentleman's store

Nieuwe collectie

Bekijk alle 1469 nieuwe artikelen

Shop the Look

It's a family affair...

Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier

Romeyn 1898 is meer dan een herenmodezaak. Je vindt hier alles voor de moderne gentleman: van maatpak tot luxe jeans; van het lekkerste geurtje tot de beste lederen zakentas. Hofleverancier Romeyn is opgericht in 1898 en wordt - met net zoveel aandacht voor stijl en kwaliteit als toen - geleid door de 4de generatie.

The Gentleman's Store

De broers Marco en Henk Romeyn kiezen voor authentieke merken en bijzondere producten die het leven van de moderne man een stuk prettiger maken. Behalve mannenmode vindt je bij Romeyn alles voor de Gentleman. Geuren en verzorginsprodukten, schoenen, tassen en allerlei mooie accessoires en gifts. Romeyn 1898 kiest bij alle produktgroepen voor topmerken. Veel van onze merken behoren tot het allerbeste wat de Europese kledingtraditie heeft te bieden. Zo zijn het Britse Hackett-Londen en Floris-London, het Italiaanse Corneliani, Jacob Cohën en Gran Sasso en het Zweedse Eton en Uber Function de paradepaardjes in onze gentleman's store. Van een aantal merken vindt u diverse pasvormen van slimfit tot classic fit.

Persoonlijke favorieten 

Persoonlijke favorieten als de geuren van Acqua di Parma en Knize10, de tassen van The Bridge, de schoenen van Magnanni, Harris, Floris van Bommel, Tom’s, Barracuda en heel veel andere merken maken de winkels tot een snoepwinkel voor de moderne dandy.

Ruim 120 jaar specialist in (maat)pakken 

Romeyn Tailors is al ruim 120 jaar specialist in (maat)pakken. Elk seizoen brengt Romeyn Tailors special editions uit die ook als maatwerk besteld kunnen worden. Pakken die geïnspireerd zijn op stijliconen uit het heden en verleden. Laat u vrijblijvend inspireren door de vakmannen van Romeyn 1898 en u bent er zeker van dat u er goed uit ziet!

Welkom!