Maatwerk

Made to measure

 

TROUWEN

Het huwelijk is één van de belangrijkste gebeurtenissen in een mensenleven. Er gaat namelijk weinig boven de beslissing om het leven voort te zetten met de liefde van je leven. En op die dag wil je er uiteraard piekfijn uitzien…

Of het nu klassiek of extravagant is, 1 ding staat vast: Je zult er geweldig uitzien en je goed in je vel voelen. Romeyn Tailors is het juiste adres voor een trouwpak op maat, al jaren zijn wij de specialist en kunnen het pak helemaal naar jouw wensen op maat maken. Keuze uit prachtige Italiaanse stoffen.

JOUW KOSTUUM BESTELLEN

Wij adviseren je in het model van het pak, de details, kleur en stof. Ongeveer vijf weken na de bestelling, nodigen we je weer uit om het afgewerkte trouwkostuum te passen en een laatste controle te doen. Eventuele wijzigingen worden, indien nodig, ter plaatse opgemeten en we maken een vervolgafspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Interesse in een trouwkostuum dat je als gegoten zit? Maak nu een afspraak met een maatwerkspecialist van Romeyn Tailors.

Kom gerust langs voor meer informatie of bel direct voor een afspraak 0342-452954 of stuur een mail naar barneveld@romeyntailors.nl.

 

BUSINESS

Wij zijn ervan overtuigd dat je beter presteerd als je je zeker en prettig voelt. Jouw kledingkeuze draagt daaraan bij. Elke functie, branche, vakgebied, beurs of kantoor heeft zo zijn eigen specifieke geschreven of ongeschreven kledingnormen. Het is prettig wanneer u daarvan op de hoogte bent en bewust kunt kiezen of u daar juist wel of niet in mee wilt gaan. Wij adviseren u hier graag bij. Wij krijgen erg veel pakkendragers over de vloer en kunnen u door onze jarenlange ervaring een goed advies geven.

Wil je zeker zijn van je zaak? Maak dan een afspraak met onze maatwerk specialisten op tel. 0342-452954 of stuur een mail naar barneveld@romeyntailors.nl.

 

 

 

AFSPRAAK MAKEN

Interesse in een trouw- of businesskostuum dat je als gegoten zit? Maak nu een afspraak op tel. 0342-452954 of stuur een mail naar barneveld@romeyntailors.nl.