Handgemaakte jeans op maat voor heren.

Jacob Cohën combineert traditie en innovatie door een kleermakersaanpak die op zoek is naar perfecte draagbaarheid en fijne stoffen. Kostbare details zijn het kenmerk van het merk: klinknagels en knopen in ruthenium, platina en koolstof, geëmailleerd in zilver in verschillende kleuren, stiksels en borduurwerk. Het denimwerk omvat natuurlijke kleurstoffen en geen chemisch proces in kleurbevestiging.
Naast het luxe denim voor heren en dames, realiseert Jacob Cohën nu jassen, overhemden, knitwear, hoeden en riemen, voor een totale look die wordt gekenmerkt door de onmiskenbare stijl van het merk.
Jacob Cohën is aanwezig in de meest exclusieve nationale en internationale boetieks van Italië tot Japan.

Het merk Jacob Cohen werd in 1985 geboren door de intuïtie van Adolf Bardelle. Onder leiding van zijn zoon Nicola wordt het merk een synoniem voor 'couture'-jeans, een luxe denimartikel met een op maat gemaakte aanpak, een verfijnde en formele stijl die niet langer wordt beheerst door een eenvoudig stuk in de werkwereld. Patronen, knopen, stiksels: elk element van Jacob Cohen-denim wordt in detail verzorgd.
In onze winkel in Barneveld kun je een grote selectie jeans kopen van Jacob Cohen.