Romeyn 1898 is meer dan een herenmodezaak. Je vindt hier alles voor de moderne man: van maatpak tot luxe jeans; van het lekkerste geurtje tot de beste lederen zakentas. Hofleverancier Romeyn is opgericht in 1898 en wordt - met net zoveel aandacht voor stijl en kwaliteit als toen - geleid door de 4de generatie. De broers Marco en Henk Romeyn kiezen voor authentieke merken en bijzondere producten die het leven van de moderne man een stuk prettiger maken.

Romeyn Tailors heeft voor alle mannen die er goed uit willen zien een geweldige collectie in huis. Of u nu kiest voor onze topmerken of onze kwaliteits merken voor een strakke prijs. Veel van onze merken behoren tot het allerbeste wat de Europese kledingtraditie heeft te bieden. Zo zijn het het Italiaanse Corneliani en Jacob Cohën en het Zweedse Eton en Uber Function de paradepaardjes in onze herenmode winkel. Van een aantal merken vindt u diverse pasvormen van slimfit tot classic fit.

Persoonlijke favorieten als de geuren van Acqua di Parma en Floris London, de tassen van The Bridge, de schoenen van Magnanni, Harris, Floris van Bommel en Tom’s en heel veel andere merken. Romeyn tailors is een spoewinkel voor de moderne man van nu.

Romeyn Tailors is al bijna 125 jaar specialist in (maat)pakken. Maak gebruik van de ruim honderdtwintig jaar ervaring van Romeyn Tailors en u weet zeker dat u er goed uit ziet!

Welkom!