Romeyn Tailors Maatpakken

Get inspired and let’s picka date

Een pak, op maat gemaakt, afgestemd op jouw persoonlijkheid. Romeyn Tailors creëert voor jou exclusieve elegantie. Onze tailors hebben de nodige ervaring en bovenal een getraind oog voor detail, waarmee ze jouw pak tot in de puntjes weten af te werken. Een maatpak op jouw lijf geschreven, in zowel stijl als afmeting.

 

Romeyn Tailors gaat voor een à la carte aanpak: je stofkeuze bepaalt de prijs. Zo krijg je volledige controle over hoe je je maatpak samenstelt. The sky, of je eigen verbeelding, is the limit. Begin ons je verhaal te vertellen, en wij zorgen voor een pak dat het afmaakt.

 

First course

 

PERSONALISATIE & MAATOPNAME 

Van een bruine tweed, een koningsblauw uit de meest verfijnde wol en een sportieve groene katoen, naar een subtiel gestreept grijs en een speels ruitjespatroon… You name it, we hebben het in huis. Met meer dan vijfduizend stoffen in ons arsenaal, kunnen we zonder twijfel net die stof vinden die jij in je hoofd hebt. Als dat nog niet genoeg is, zijn er ook nog voeringen, knopen, revers en andere finishing touches om uit te kiezen.

 

Main course

 

PASSEN & FINETUNING

Je hebt een tweede afspraak vastgelegd met Romeyn Tailors. Je langverwachte maatpak is eindelijk gekomen. Tijd voor een pasbeurt. Na de initiële ‘wauw’, kijken we naar hoe we van ‘ziet er goed uit’ naar ‘dàt is pas stijl’ gaan. We gaan snelle aanpassingen niet uit de weg om jou er net dat tikkeltje eleganter te laten uitzien. Maar wacht, er is dessert.

 

DESSERT

 

Net dat kleine verschil. 

Hoe bereik je nu net dat extra stadium? Hoe steek je de lijn over naar een ‘eigentijds stijlvol’? Wij hebben daarvoor de perfecte schoen, exclusieve manchetknopen, das, riem, bretels… Wij hebben dé passende accessoires. Tot snel.

 

AFSPRAAK MAKEN

INTERESSE IN EEN PAK DAT JE ALS GEGOTEN ZIT? MAAK NU EEN AFSPRAAK.

KOM GERUST LANGS VOOR MEER INFORMATIE OF BEL DIRECT VOOR EEN AFSPRAAK 0342-452954 OF STUUR EEN MAIL NAAR BARNEVELD@ROMEYNTAILORS.NL.